icon4 Salamat | Free & Premium for Android™

Ilmatieteen laitoksen salamapaikantimen havainnot Suomen kartalla.

Aineisto päivittyy 5 minuutin välein. Karttanäkymä on zoomattavissa ja liikutettavissa. Karttapohjana käytetään Maanmittauslaitoksen aineistoa. Käyttöliittymän kieli (suomi tai englanti) valitaan laitteen käyttöliittymäkielen perusteella.

UUTTA: Tilannekuvan voi tallentaa ruudunkaappaustoiminnolla. Tulosta, arkistoi tai jaa tallennettu kuva ystävillesi esim. Facebookissa Androidin kuvagallerian kautta.

VINKKI: Hanki sovelluksen rinnalle Salamat Unlocker ja saat käyttöösi lisää hyödyllisiä lisäominaisuuksia - täysin ilman mainoksia!

>>> Katso kuvat ja lataa Unlocker Google Playstä: http://goo.gl/Dh7EdL

Lisäominaisuudet, jotka saat käyttöösi, kun olet asentanut Unlockerin:

AIKAKONE
Jyrähtikö ukkonen viime yönä tai viime kesänä? Valitse haluamasi päivä ja käynnistä animaatio - aikakone kattaa kaikki havainnot vuodesta 1998 asti!

OMA SIJAINTI
Sovellus hakee sijaintisi ja näyttää sen kartalla. Sijaintisi päivittyy valintasi mukaan automaattisesti tai manuaalisesti. Uutta: voit myös tallentaa nykyisen sijaintisi haluamallasi nimellä.

TALLENNETUT SIJAINNIT
Tallenna sinua kiinnostavien paikkojen koordinaatit sovellukseen. Voit myös merkitä minkä tahansa tallennetun sijainnin käytettäväksi etäisyysmittarin alkupisteenä.

ETÄISYYSMITTARI
Kosketa salamaa - etäisyysviivain kertoo etäisyyden salamaniskuun nykyisestä sijainnistasi tai mistä tahansa tallennetusta sijainnista!

USEITA KARTTOJA
Voit valita käyttöösi peruskarttapohjaa tarkemman karttapohjan tai korkeuserokartan. Voit myös muuttaa kartan taustavärin ja etäisyysmittarin värin haluamaksesi.

>>> Katso kuvat ja lataa Unlocker Google Playstä: http://goo.gl/Dh7EdL

Huom. Sovellus ei ole Ilmatieteen laitoksen julkaisema eikä ylläpitämä. Sovellus käyttää Ilmatieteen laitoksen avointa rajapintaa.

Ilmatieteen laitoksen avoimen datan lisenssi
http://ilmatieteenlaitos.fi/avoin-data-lisenssi

Maanmittauslaitoksen avoimen tietoaineiston lisenssi
http://www.maanmittauslaitos.fi/avoindata_lisenssi_versio1_20120501

Huom: Jos et käytä GPS:ää puhelimessasi/tabletillasi tai se ei toimi esim. sisätiloissa ollessa, kannattaa säätää asetukset seuraavasti:

Asetukset :: Oman sijainnin päivitystiheys === "Manuaalisesti"
- Näin omaa sijaintia ei esitetä kartalla.

Asetukset :: Salamahälytyksen maksimietäisyys === "Ei hälytystä"
- Näin vältyt turhilta sijaintihakua koskevilta virheilmoituksilta.

Hakusanat: kartta, ukkostutka, ukkonen, salama, salamapaikannin, sää, fmi.

Downloads

Free


Premium


Rating


Screenshots

No screenshots available.